Despre noi

Suntem o companie cu experienta de 23 de ani in Romania, in domeniul prelucrarii lemnului si de 10 ani in domeniul prelucrarii oglinzii. Performanta ne este definita de trei repere CALITATE, PROFESIONALISM SI INOVATIE.

Asa cum este mentionat in sigla firmei, ceea ce ne defineste este CALITATEA. Producem in propria noastra fabrica, pe o suprafata de 8.000 mp, dotata cu masini si utilaje de productie moderne, o gama variata de oglinzi, de la oglinzi sanitare, cu rama, cu iluminat, Hi-Tech cu iluminat si sonorizare, precum si accesoriile necesare fixarii sau imbunatatirii functionalitatii oglinzilor. Deasemenea producem in productie de serie articole de mic mobilier din leman masiv.

Executam toate prelucrarile necesare in domeniul oglinzilor. Oglinda utilizata este o oglinda Europeana cu pelicula de Ag. In cei peste 23 ani de activitate pe piaţa din România, compania s-a dezvoltat constant, ajungând astăzi la o infrastructură complexă, capabilă să raspundă celor mai înalte standarde de calitate. Designul propriu si profesionalismul sunt cele, care alaturi de experienta angajatilor nostrii ne-au ajutat sa realizam produse moderne cu un aspect deosebit atat in cazul oglinzilor cat si a articolelor de mic mobilier din lemn.

Termene scurte de livrare, o calitate ridicata a produselor noastre, precum si capacitatea de a executa oglinzi la dimensiunea si forma solicitate de client sunt atuurile noastre.